Фотографията, това е изкуството да рисуваш със светлина!

Скъпи приятели не правете грешката, която немалко хора правят, като не наемат професионален сватбен фотограф с мисълта, че „имате приятел с хубав фотоапарат, който ще направи не лоши снимки„.  Не позволявайте вашия специален миг да остане несъхранен. Всеки ден има повод за снимане, а когато денят е специален Ви трябва фотограф с опит, който дискретно и ненатрапчиво да улови най-специалните ви мигове.

Снимам с фул фрейм DSLR фотоапарат Canon 6D, като използвам широк набор от различни твърди и варио обективи, осветление и др., в зависимост какво, къде и кога снимам.

В своята работа и като фоторепортер, винаги съм се опитвал да намеря златната среда между фотожурналистическото заснемане с характерно непринудени пози, показващи хората в техния естествен ритъм, при което следвам развитието на събитията, без да се намесвам и разказвам една история в снимки. Ще предложа на всеки много добро качество на кадрите и изобщо фотографии, които след това ще стоят дълги години във вашите фотоалбуми.

Заснемам в региона на Варна, Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Велико Търново и Елхово, но няма проблем да поема ангажимент и на друга локация. Цената, на която ще Ви предложа моите услуги е много конкурентна.