Здравейте и добре дошли в моята страница.

От близо 10 години се занимавам с видеозаснемане на различни празнични тържества. Натрупаният опит в работата ми като видеограф ми позволява да предложа много добра и ценово конкурента услуга на своите клиенти. В своята работа като видеограф влагам старание и усилие за постигане на добри резултати за всяко едно събитие, на което съм поел ангажимент да запечатам в красив видео спомен.

Всеки един филм заснет от мен включва обзорен трейлър, в който се включват точно избрани моменти от тържеството, които са събрани в кратък клип в рамките на 4-5 минути. Заснемам събитията с HD DSLR (Canon 6D) фул фрейм (Full Frame – камера с голяма матрица), която камера е прикрепена на 3-осова електронна стабилизация, което придава плавност на заснетите кадри. За запис на звук по време на видеозаснемането използвам професионален насочен видео микрофон RODE, което прави звука много по-добър в сравнение вградените микрофони на видеокамерите. Определени моменти от тържеството използвам собствен дрон и всичко това се предлага на много добри и конкуренти цени.

Тук ще откриете част от трейлърите на сватби, които съм снимал наскоро. Можете също и да ги разгледате в профилът ми във Vimeo тук…

Предлагам Видеозаснемане за региона на областите Варна, Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора и Велико Търново, но не е проблем да поема ангажимент и на друга локация на много конкурентни цени, с необходимото високо качество и професионализъм.

Ако желаете можете да се свържете с мен на телефон 0886/588 500, e-mail: nikolay@nsvp.eu или във Фейсбук: https://www.facebook.com/nsvp.eu

Какво предлагам?

– Видео заснемане от въздуха с дрон
– Видеозаснемане с Full Frame DSLR камера и 3-осова електронна стабилизация
– Изработка на обзорен трейлър с продължителност около 4-6 минути
– Обработен и монтиран сватбен видеофилм с продължителност около 180-240 минути
– Запис на звук от микрофон брошка по време сватбената наздравица (ако няма welcome drink)
– Без допълнителен престой за видеозаснемане овертайм
– Срок за изработка и получаване до 40 дни

Сватбени трейлъри